Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk!
Technikai okokból az azonnali forint átutalási megbízások jóváírásában és küldésében 2023. március 16-án délután rövid ideig hiba volt tapasztalható. A tranzakciók rendezésén dolgozunk. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük. Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-1-311-3110 számon. Megértését és szíves türelmét köszönjük!

AGRÁRTÁMOGATÁSOK ELŐFINANSZÍROZÁSA

Az a biztos tartalék, ami kézzelfogható.

A Takarékbank minden mezőgazdasági gazdálkodó / gazdaság számára támogatás előfinanszírozási lehetőséget biztosít kedvező feltételekkel. Előfinanszírozási megoldásainkat már az adott évi támogatás i előtti év októberétől igényelheti.

Érdeklődjön a Takarékbank Agrárcentrumokban országszerte!

Egyszerű lépés, gyors megoldás!

Gyorskölcsön EXTRA konstrukciónkat ajánljuk a gazdálkodók figyelmébe, amely igénybe vehető a közvetlen támogatások teljes körére, egyszerűsített adminisztrációval és gyors átfutási idővel. Részletek itt

Amennyiben még egyéb, normatív típusú piaci támogatásokra is igénye van gazdálkodásának, keresse az egyedi megoldásokat kínáló támogatás előfinanszírozó konstrunkciónkat . Részletek itt

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Agrártámogatások Előfinanszírozási kölcsön igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben.

    Kérjük, válasszon az alábbiak közül: