TakarékBank Zrt.

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

A Magyar Nemzeti Bank pályázatot írt ki a hitelintézetek részére, az általa meghatározott feltételeknek megfelelő „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel” lakáshitel termék értékesítésének elnyerésére. A pályázati kiírás célja, hogy a hiteltermékek átláthatóbbak, könnyebben összehasonlíthatók legyenek az ügyfelek számára, és nem utolsósorban a bankok közötti verseny is fokozódjon. A Takarékcsoport szövetkezeti hitelintézetei benyújtották az egységes termékre vonatkozó pályázatukat, és 2017. július 5-én megkapták a jogot a „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel” minősítés használatára az alábbiakban felsorolt lakáshitel termékekre vonatkozóan.

image

 

Miért válasszam a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt?

 • Az ügyleti kamat 5 vagy 10 évre rögzített, a törlesztőrészlet előre tervezhető.
 • Legfeljebb 15 munkanap alatt elbíráljuk a hitelkérelmét, amennyiben az értékbecslés rendelkezésre áll.
 • Legfeljebb 2 munkanap alatt megtörténik a folyósítás, amennyiben teljesíti a feltételeket. (Ha későbbi folyósítást szeretne, erre is lehetősége van.)
 • Akár kedvezményesen is előtörleszthet, amennyiben ezt lakástakarék megtakarításából teszi.
 • A folyósításig felmerülő és az előtörlesztéshez kapcsolódó díjak maximáltak, nem haladják meg az MNB által meghatározott mértéket.


Milyen célokra igényelhető?

 • új és használt lakóház/lakás vásárlása
 • építési céllal való telekvásárlás
 • üdülő vásárlása
 • lakáscélú kölcsön kiváltása
 • lakáscélú ingatlanhoz kapcsolódó gépkocsitároló,
 • garázs vásárlása

 

Ötös Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
5 éves kamatperiódusokban rögzített kamatozással:
THM: 3,71%-4,86%*

 

Tizes Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
10 éves kamatperiódusokban rögzített kamatozással:
THM: 4,50%-5,88%*

 

További információt a termékekről itt talál.

 

*A  2018. január 1-től érvényes Hirdetmény szerint.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat! A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. Tájékoztatjuk, hogy a hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A fedezetül bevont ingatlanra érvényes vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Hitelintézet a hitelbírálat jogát fenntartja. A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelre vonatkozó további információk és feltételek a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzatában és Általános Szerződési Feltételeiben találhatóak, amelyeket a Hitelintézetek ügyfelek számára nyitva álló helyiségeiben és a fogyasztobarat.takarek.hu weboldalon érhet el. További, részletes információért forduljon a Hitelintézet munkatársaihoz.

 

 

Dokumentumok

Dokumentumok

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

 

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekbank

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...