TakarékBank Zrt.

Fundamenta

Partnereink

Partnereink

Fundamenta

image

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 61 %-os piaci részesedésével a háromszereplős magyarországi lakás-takarékpénztári piac meghatározó szereplője.
A Takarékszövetkezeti Szektor Hitelintézeteinek nagy része üzleti kapcsolatban áll a Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztárral, értékesíti a Fundamenta megtakarítási termékeit magánszemélyek és társasházak, lakásszövetkezetek számára, valamint lakáscélú hitelt nyújt a Fundamenta megtakarítások biztosítékként történő elfogadásával.
A TakarékBank szakmailag támogatja az együttműködést, ösztönzi a kapcsolatfelvételt a hitelintézetek és a Fundamenta között.
A Fundamenta megtakarítások széles körben felhasználhatóak különböző lakáscélokra, ezért szinte valamennyi hitelintézeti lakáscélú hitelkonstrukcióhoz kapcsolódhatnak, mint például új vagy használt lakásvásárlási hitelhez, építési hitelhez, bővítési hitelhez, felújítási, illetve energiatakarékosságot eredményező korszerűsítési hitelhez.
A megtakarítási termékek minimum 48 és maximum 120 hónap között különböző futamidejűek lehetnek, a megtakarított összeghez állami támogatás kapcsolódik, könnyen igazíthatóak a megvalósítani kívánt lakáscélhoz.
 

  •   további információk  
  •  

    Lábléc - közérdekű információk

    Copyright 2010 takarekbank

    E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...